Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ: Η Ολλανδία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ


Την πεποίθηση ότι η Ολλανδία μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός μέσος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την ημέρα που ξεκίνησε η διοργάνωση που προέβη σε μια τέτοια δήλωση, καθώς μέχρι τώρα κανένας άλλος από οποιαδήποτε ομάδα δεν έκανε λόγο για κατάκτηση του τροπαίου.

Ο 26χρονος μέσος ισχυρίζεται ότι οι «οράνιε» διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να φθάσουν στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας παίζουν μαζί για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα δεμένο σύνολο.

Η Ολλανδία διαθέτει στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές όπως οι Ντε Γιόνγκ, Άριεν Ρόμπεν, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ, που βρίσκονται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και μπορούν να φθάσουν ψηλά στη διοργάνωση.

Οι «οράνιε» έχουν φθάσει δύο φορές σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και ισάριθμες γνώρισαν την ήττα από τις διοργανώτριες. Το 1974 από τη Γερμανία με 2-1 στο Μόναχο και το 1978 από την Αργεντινή με 3-1 στο Μπουένος Άιρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...