Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ότο Ρεχάγκελ: « Σε λίγες μέρες μπορεί να μην είμαστε μαζί»

Αινιγματικά ήταν τα λόγια του Ότο Ρεχάγκελ σε ομιλία του στους διεθνείς μας ενόψει της αναμέτρησης Ελλάδα-Νιγηρία (17/6 και 17.00 ώρα Ελλάδος). Την ώρα που δημοσιεύματα στη Γερμανία θέλουν διάδοχο του Ότο τον Φερνάντο Σάντος ,ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν ενωμένοι  και να μην απογοητεύονται.

Χρησιμοποιώντας τη φράση : «σε λίγες μέρες μπορεί να μην είμαστε μαζί»  δήλωσε συγκινημένος: "Εχουμε ζήσει πολλά. Πανέμορφες στιγμές. Δεν θα αφήσουμε μία ήττα να χαλάσει  τις διαπροσωπικές σχέσεις που χτίσαμε τόσα χρόνια. Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην είμαστε πια μαζί, αλλά αυτή η άψογη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε  μέσα στην ομάδα αυτά τα εννέα χρόνια δεν θα χαλάσει ποτέ.Οσα ζήσαμε  δεν ξεχνιούνται ό,τι και αν γίνει. Ούτε αλλοιώνονται. Στο κάτω, κάτω ήρθε μόνο μία ήττα, όχι η καταστροφή. Για τα λάθη δεν έχω να προσθέσω κάτι. Λάθη γίνονται από όλους. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς".

 Παράλληλα, έδωσε και το σήμα της αντεπίθεσης ενάντια στη Νιγηρία : "Μπορούμε τη νίκη κόντρα στη Νιγηρία. Είναι καλή ομάδα , έχασαν ευκαιρίες κόντρα στην Αργεντινή, αλλά τα έχουμε καταφέρει  κατά καιρούς  απέναντι σε καλύτερες από αυτήν ομάδες. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας να τους νικήσουμε. Πρέπει να συμμαζέψουμε την άμυνά μας η οποία ήταν πάντα  το μεγάλο μας όπλο, αλλά εσχάτως μας πρόδωσε".

 Σε δηλώσεις του πάντως στο ZDF ο Ρεχάγκελ παραδέχεται πως μετά την ήττα από την Νότιο Κορέα το μέλλον του στην ομάδα της Εθνικής φαντάζει αβέβαιο: "Θα αποφασίσουμε μετά το Μουντιάλ. Εξαρτάται αν θα έχουμε επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή όχι. Από αυτή τη βάση θα εξαρτηθεί η όλη συζήτηση που θα έχουμε με τον πρόεδρο. Θα ήταν λάθος μου αν είχα υπογράψει πριν από το Μουντιάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...