Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Το όνομα του Μεξικανού Οσόριο «κυκλοφορεί» για τον ΠΑΟΚ

Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ή μια πιθανή παρουσία του Στέλιου Μαλεζά ή του Κώστα Χαλκιά που «μαγνητίζουν» προς... Νότιο Αφρική τα βλέμματα όλων στον ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητεί εδώ και καιρό έναν ικανό δεξιό μπακ, προκειμένου να μπορέσει να ισχυροποιηθεί σε μια νευραλγική θέση, όπου φέτος αντιμετώπισε πρόβλημα με τραυματισμούς (π.χ. Αραμπατζής, Σνάουτσνερ), για τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το "βλέμμα" του ΠΑΟΚ είναι σε Μουντιαλικό δεξί μπακ, που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Φήμες στη Θεσσαλονίκη - που ξεκίνησαν από... οπαδικά φόρουμ στο Ίντερνετ - έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης είναι ο Μεξικάνος Ρικάρντο Οσόριο. Ο Οσόριο μένει ελεύθερος απ' τη Γερμανική Στουτγκάρδη και σύμφωνα με γερμανικά Μ.Μ.Ε. έκανε σε ερώτηση δημοσιογράφου την παρακάτω δήλωση που προκάλεσε σχόλια και ερωτηματικά.
"Δεν ξέρω τί θα κάνω ακόμα. Περιμένω τηλέφωνο από το Μιλάνο", προφανώς εννοώντας την Ίντερ κάτι το οποίο το δήλωσε χαριτολογώντας.
Σύμφωνα με τις ίδες πηγές και η Ισπανική Βιγιαρεάλ θέλει τον παίκτη. Απ' τη Θεσσαλονίκη τονίζεται πως η περίπτωση του "Μουντιαλικού" παίκτη προέχει στον σχεδιασμό του Μάριο Μπερέτα, ενώ λέγεται ότι περιμένει stand by ο Γκουστάβο της Κέρκυρας.
Οι βετεράνοι
Για την ενίσχυση της οικογένειας του πρώην ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόγλου η ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ορέστη Ορεστιάδας, σε ένα παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στην πόλη του Έβρου.
Ο 5χρονος γιος του Γιάννη Κωστόγλου, Βαγγέλης, νοσηλεύεται στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι' αυτό οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μια τέτοιου είδους εκδήλωση.
Αντιπροσωπεία παλαιμάχων παικτών του ΠΑΟΚ ταξίδεψε το Σάββατο (19/6) στην Ορεστιάδα, για να ενισχύσει αυτή την σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια και αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ορέστη. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1.200 θεατές.
Για την ιστορία, η φιλική αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παλαίμαχοι του τοπικού Ορέστη προηγήθηκαν με τέρματα των Μαρασλή και Θέμελη (2) και ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερος μέρος και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Ορφανού, Λεοντιάδη και Βολτέζου.
Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των Μιχάλη Μπέλλη και Νίκου Σπανδωνίδη, ήταν οι εξής: Κιουρτσελίδης, Παπαχριστούδης, Καλιφούλης, Μπανιώτης, Βολτέζος, Ορφανός, Λεοντιάδης, Στυψιανός, Μπόλκας, Αναστασάκης, Μποδιτσόπουλος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Πουλασιχίδης, Πέλλιος και Αλαβάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...