Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τέβες: Θα παίξουμε επιθετικά εναντίον της Ελλάδας

Μπορεί στην Αργεντινή να αρκεί η ισοπαλία στο ματς με την Ελλάδα την Τρίτη στο Πολοκουάνε για να τερματίσει πρώτη στο 2ο όμιλο, όμως ο Κάρλος Τέβες δηλώνει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παίξουν για τη νίκη. «Είμαστε η Αργεντινή και θα παίξουμε επιθετικά» δήλωσε ο διεθνής άσος.

Ο 26χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η «αλμπισελέστε» διαθέτει πολύ καλούς παίκτες με επιθετική νοοτροπία στο παιχνίδι τους, οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την κλάση τους σε ολόκληρο τον κόσμο. «Θα παίξουμε με το γνωστό επιθετικό μας στιλ και θα προσπαθήσουμε να ασκήσουμε πίεση στους αντιπάλους μας» είπε ο Τέβες.

Στο μεταξύ ο Σέρχιο Αγκουέρο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, που οι παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Αγγλία αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτό το Μουντιάλ. Το γεγονός ότι αν κάποιες από αυτές μείνουν έξω από τη συνέχεια του τουρνουά, με αποτέλεσμα να γίνει ευκολότερο το έργο της Αργεντινής στην προσπάθειά της να φθάσει στον τελικό, ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Έτσι κι αλλιώς για να φθάσουμε στον τελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους, συνεπώς αν δεν προκριθούν κάποιες από τις μεγάλες ομάδες, δεν αλλάζει η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...