Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Tα ματς της 3ης αγωνιστικής θα προσέξει η FIFA

Την προσοχή της θα εστιάσει η FIFA στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, τα οποία και θεωρεί ως τα πλέον επικίνδυνα για προσυμφωνημένα αποτελέσματα και παράνομο στοιχηματισμό.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μάρκο Φίλιγκερ, με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο επισήμανε ότι τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων θα τύχουν μεγάλης προσοχής, ώστε να αποκλειστεί κάθε περίπτωση προσυμφωνημένου αποτελέσματος. Η FIFA θα δώσει μεγάλη σημασία στους αγώνες των ομάδων, που πριν από την τέλεση των ματς της 3ης αγωνιστικής θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στηα φάση των «16».

Μέχρι τώρα το Μουντιάλ είναι «καθαρό» δήλωσε ο Φίλιγκερ, καθώς δεν υπάρχει υποψία για κανένα παιχνίδι. Παράλληλα τόνισε ότι κανένας διαιτητής, ποδοσφαιριστής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας, δεν έχει προβεί σε καταγγελία σχετικά με παράνομες ενέργειες πριν από κάποιο παιχνίδι.

Η FIFA σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, παρακολουθεί το στοιχηματισμό σε όλα τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...