Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σισέ κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στην Καβάλα ισοφαρίζοντας σε 2-2 (όπως και πέρυσι) στο 79’. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 12’ με τον Γάλλο, όμως η Καβάλα μέσα σε τρία λεπτά πέρασε μπροστά στο σκορ με τους Ντουγκάλο (30’) και Νταρσεβίλ (33’), σε ένα παιχνίδι με χορταστικό θέαμα, φάσεις και συγκινήσεις. Διπλό δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 25' με Πετκάκη και Ντουγκλάο.

Το φιλμ του αγώνα

12' ΓΚΟΛ (0-1). Ο Νίνης έβγαλε μπαλιά στον Σισέ στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας, ο Ντουγκλάο δεν κατάφερε να διώξει και ο Γάλλος μπήκε στην περιοχή, σουτάρει και πέτυχε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.
18' Ο Νίνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Βαγέχο.
24' Ο Ονουάτσι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ.
25' ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Αμπντούν εκτέλεσε κόρνερ, ο Πετκάκης πλάσαρε, ο Τζόρβας βρήκε την μπάλα η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ντουγκλάο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε ξανά το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
30' ΓΚΟΛ (1-1). Ο Αμπντούν εκτέλεσε φάουλ στην «καρδιά» της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Τζόρβας δεν βγήκε από τα δοκάρια του και ο Ντουγκλάο νίκησε στον αέρα τον Μπουμσόνγκ και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
33' ΓΚΟΛ (1-1). Ο Οικονόμου σέντραρε από αριστερά, ο Νταρσεβίλ πρόλαβε τον Καντέ και με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Καβάλα.
63' Ο Νίνης σέντραρε από δεξιά, όμως ο Λουίς Γκαρσία αστόχησε με κοντινή κεφαλιά.
68' Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Αμπντούν, όμως ο Τζόρβας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
75' Μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Λέτο, ο Ιωαννίδης σέντραρε από αριστερά για τον Λουίς Γκαρσία, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από τη δεξιά συμβολή των δοκών του Βαγέχο.
76' Ο Τζόρβας απέκρουσε κοντινό πλασέ του Ονουάτσι, η μπάλα κατέληξε στον Ογκμπέτσε που σούταρε δυνατά, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έσωσε.
79’ ΓΚΟΛ (2-2). Ο Λέτο σέντραρε από αριστερά, ο Σισέ πραγματοποίησε εντυπωσιακό άλμα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 30' Ντουγκλάο, 33' Νταρσεβίλ-12', 79’ Σισέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιέ, Πετκάκης, Χρκγόβιτς-Λέτο, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Ιωαννίδης

ΚΑΒΑΛΑ (Νράγκαν Οκούκα): Βαγέχο, Πετκάκης (67’ Ντικρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς, Αμπντούν, Ουνουάτσι (77’ Χργκόβιτς), Νταρσεβίλ (55’ Ογκμπέτσε).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος (60’ Ιωαννίδης), Βύντρα, Μπουμσόνγκ (72’ Κατσουράνης), Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Γκοβού (46’ Λουίς Γκαρσία), Λέτο, Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...