Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία Ουζουνίδη για Χοσέμι


Αγωνιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τη συμμετοχή του Ισπανού Χοσέμι στον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα. Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση - κάκωση στο γόνατο - και έκανε θεραπεία προκειμένου να προλάβει τον αγώνα.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των "κυανόλευκων": "ο χρόνος είναι υπέρ του Χοσέμι", κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί είναι αρκετές. Παρ' όλα αυτά ο Θρακιώτης τεχνικός περιμένει την αυριανή προπόνηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί μια και καλή η συμμετοχή του Ισπανού. Δεν ανησυχεί όμως και τόσο για τον Γιάκομπ που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Αντίθετα ο Ηλιάδης έχει θλάση στον δικέφαλο και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έκπληξή της για το επιθετικό ύφος της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με απαντήσεις σε δημοσιεύματα εξέδωσε σήμερα η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με έκπληξη παρακολουθεί το αναιτίως επιθετικό και αλαζονικό ύφος που υιοθετεί η ΠΑΕ Ηρακλής για να διατυπώσει τη διαφωνία της με δημοσιεύματα, ακόμη κι όταν αυτά επιβεβαιώνονται. Η τακτική αυτή που υιοθετεί η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι απολύτως αναντίστοιχη με την ιστορία του Συλλόγου και την παρακαταθήκη που άφησαν σε αυτόν παράγοντες όπως ο Απόστολος Κοσμόπουλος και ο Νίκος Ατματζίδης. Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει αυτονοήτως πλήρη πρόσβαση στα Μέσα Ενημέρωσης, όπου μπορεί να καταθέτει τις απόψεις της και να εκθέτει τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις της. Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο έχει νόημα για την ενημέρωση να επαληθεύεται το αληθές των πληροφοριών και όχι οι αίθουσες των δικαστηρίων. Η ΕΣΗΕΜ-Θ επισημαίνει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ότι στοχοποιώντας με δημόσιες ανακοινώσεις της συγκεκριμένους δημοσιογράφους καθίσταται αυτομάτως υπεύθυνη για κάθε απειλή που αυτοί ενδέχεται να δεχτούν. Και της υπενθυμίζει ότι η πιο δοκιμασμένη συνταγή αποτυχίας μιας διοίκησης είναι να απευθύνεται στον φανατισμό οπαδών και να επενδύει σε αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...