Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κούπερ: «Θέλουμε να κερδίσουμε την Ατλέτικο»

Το αυριανό παιχνίδι του Άρη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους Θεσσαλονικείς, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

«Ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτείται να υπάρχει μέγιστη συγκέντρωση και απόδοση. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ δύσκολη που έχει σταθερή πορεία και διαθέτει ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική, καλοί στο ένας εναντίον ενός, ποδοσφαιριστές που μαρκάρουν πολύ σωστά. Είμαστε φιλόδοξοι και αισιόδοξοι, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όμως πρέπει να ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, ο οποίος είναι και κάτοχος του Europa League» σημείωσε ο προπονητής του Άρη.

Ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε ότι οι παίκτες του οφείλουν να δείξουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση: «Χρειάζεται απαίτηση και μέγιστη εξυπνάδα, ώστε να πάμε καλά το παιχνίδι. Ο καθένας προσωπικά να δώσει το μέγιστο. Μετά το παιχνίδι θα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τι πήγε σωστά ή λάθος. Κανείς πάντως δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα».

Ο Κούπερ, τέλος, αναφέρθηκε και στις αναμνήσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα από τον πάγκο της Μαγιόρκα: «Υπάρχουν αναμνήσεις και μάλιστα οι περισσότερες θετικές. Κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό δεν μπορώ να θυμηθώ, όμως θυμάμαι όταν σε ένα ματς με την Μαγιόρκα που δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, πήγαμε στην έδρα της Ατλέτικο και νικήσαμε 2-0».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...