Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα ο ΠΑΣ Γιάννενα

Συνεχίζει να προελαύνει ο ΠΑΣ Γιάννενα, που επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στους Ζωσιμάδες, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League. Με τη νίκη τους αυτή οι γιαννιώτες βρίσκονται πλέον δέκα βαθμούς πάνω από τον 2ο Παναιτωλικό, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω. 
 
Στον αντίποδα, η ομάδα του Ευόσμου δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσει μένοντας στους 23 βαθμούς.Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. 
 
Στο 24ο λεπτό ο Βαγγελής έκανε το δυνατό σουτ έξω απ την περιοχή, ο Λαμπάκης απέκρουσε κι ο Σιαλμάς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.Το γκολ του ΠΑΣ δεν άλλαξε τους συσχετισμούς της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ, ενώ οι θεσσαλονικείς αρέσκονταν σε έναν παθητικό ρόλο μες στο παιχνίδι.Στο 44' οι γιαννιώτες απείλησαν την εστία των πρασίνων με τον Κυριάκο, και πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά όμως δεν υπήρξε κάποιος παίκτης του ΠΑΣ ώστε να πάρει την ασίστ από την απόκρουση του Λαμπάκη και να σκοράρει.Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και μέσα σε ένα δίλεπτο έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση. Στο 54' ο Ναλμπάντης κατέβασε υπέροχα τη μπάλα μετά από σέντρα του Κούτση κι έκανε το σουτ υποχρεώνοντας τον Κηπουρό σε σωτήρια επέμβαση.Στο 56' μετά από μπαλιά και πάλι του Κούτση ο Στεφανίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ξυστά άουτ από το δεξί δοκάρι του ΠΑΣ.Στο 70ο λεπτό οι γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Σιαλμάς μπήκε στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, πλάσαρε τον Λαμπάκη ο οποίος απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Μπακαγιόκο, ο οποίος όμως έκανε πολύ κακό σουτ.Στο 85' Ντάσιος και Μπακαγιόκο έκρυψαν τη μπάλα και πήγαν να πετύχουν ένα μαγικό γκολ, η μπάλα όμως δεν έκανε το χατίρι του αρχηγού του ΠΑΣ και πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λαμπάκη.

ΠΑΣ Γιάννενα (Στεφάν Ντεμόλ)
: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος (85' Κεϊτά), Κυριάκος, Βαγγελής (67' Πατσατζόγλου), Τζάνης (71' Σκούφαλης), Σιαλμάς, Μπακαγιόκο.
Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Κούτσης (69' Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης (74' Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γέσιτς (85' Αβραμόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...