Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΤΟ - σκέτο 2-1 ο Άρης την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ (3 VIDEOS)

Aris F.C. crestImage via WikipediaΤέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας μετράει πλέον η ΑΕΚ, η οποία το Σάββατο το βράδυ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αρη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Για την Ένωση είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα, η βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου και το 3-2 με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη.

Ο Αρης πάτησε πάνω σε αυτή τη μίνι παράδοση που έχει δημιουργηθεί το πρόσφατο χρονικό διάστημα και με μια μεστή εμφάνιση πήρε την τρίτη μόλις νίκη του σε 52 παιχνίδια με την ΑΕΚ ως γηπεδούχο.


aek aris 0-1 neto
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κίτρινους» ήταν ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, ενώ στο ενδιάμεσο για τον «δικέφαλο» είχε ισοφαρίσει ο Μπλάνκο.

AEK ARIS 1-1 BLANCO
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Μανωλάς, Ματέος, Αργυρίου, Νταντόμο, Μάκος (71' Γκέντσογλου), Μίτσελ (46' Μπαχά), Μπερνς, Γκερέιρο (46' Ντιόπ), Σκόκο, Μπλάνκο
Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Πορτίγια (62' Πρίττας), Βανγκέλι, Κόκε (81' Τσέζαρεκ), Σακάτα (62' Καστίγιο)


aek aris 1-2 neto
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...