Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ξάνθη-Λάρισα 1-1

Ούτε κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τους Λαρισαίους να κάνουν άλλο ένα βήμα προς τη Β' Εθνική.
Και οι δυο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν αδικεί κανέναν βάσει της εικόνας που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ξάνθη ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 13' με δυνατό σουτ του Μπόατενγκ σε φάση διαρκείας, όμως οι βυσσινί ισορρόπησαν στη συνέχεια και πριν το τέλος του πρώτου μέρους έφεραν το ματς στα ίσια.
Στο 37' ο Τσιμπάμπα μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και γύρισε για τον Ρομέου, αλλά ο Κωστούλας έδιωξε την τελευταία στιγμή. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Μετίν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Αντεφέμι προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε τη μπάλα στον Ρομέου και ο τελευταίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκσπούρνινγκ.
Και στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες κυνήγησαν το σκορ, έχοντας από μια μεγάλη ευκαιρία η κάθε μια, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Στο 62' ο Μπόατενγκ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία του Τσοντοφάλσκι, ενώ στο 75' ο Τσιμπάμπα μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Μελίσσης (Ρέτζας 45'), Αμπουμπακάρι, Ιγκλέσιας, Πανκράτ, Ρομέου, Μετίν (Σίμιτς 64'), Τσιμπάμπα (Κούλιτς 83')
Ξάνθη (Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Κιντάνα (Φλίσκας 60'), Πόι (Κατόνγκο 73'), Σουάνης (Καζάκης 69')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...