Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-0

Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ο Εργοτέλης κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο και ξέφυγε επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα του Λεμονή. Σασιασβίλι και Τζούνιορ οι σκόρ των Κρητικών.

Με το «καλημέρα» του παιχνιδιού, ο Εργοτέλης κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού καθώς η πρωτοβουλία των κινήσεων που απέκτησε από την έναρξη του αγώνα μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 6ο λεπτό! Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την ασθενή απομάκρυνση του Μάχο και ο Σασιασβίλι με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Βερπακόφσκις και κεφαλιά-ασίστ του Μπούντιμιρ έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Καραγεωργίου διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο καθώς ο Πανιώνιος ήταν υπνωτισμένος.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν σε κακή μέρα τους περισσότερους παίκτες του και κυρίως τα χαφ, με αποτέλεσμα η επίθεση να είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και η άμυνα είχε πολλά προβλήματα μιας και οι Λάτκα και Γκαλίτσιος (έπαιξε στόπερ) είχαν δύσκολη συνεργασία. Ο Εργοτέλης, χωρίς να είναι εντυπωσιακός, ήλεγχε τον ρυθμό, δεν έδωσε χώρους και με ώριμο παιχνίδι κρατούσε εύκολα το προβάδισμα. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια και με ένα δεύτερο γκολ, καθώς σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 37' με τους Μπούντιμιρ και Μπέτο, ενώ είχε και μία πολύ καλή στιγμή αμέσως μετά με την λόμπα του Ρομάνο που έφυγε άουτ. Πάντως, ο Εργοτέλης έφυγε για την ανάπαυλα με ένα επιπλέον κέρδος, την ανόητη αποβολή του Κουμορτζί για τρικλοποδιά στον Μπέτο!

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τζούνιορ έκανε το ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ και ο Μάχο είδε τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν για δεύτερη φορά και να κλειδώνουν τη νίκη. Η συνέχεια ήταν σχεδόν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Εργοτέλης κυκλοφορούσε εύκολα την μπάλα εκμεταλλευόμενος τους πολλούς κενούς χώρους και το αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Πανιώνιος, πάντως, είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Γκαλίτσιο, στο 66' και στο 87', όμως ουσιαστικά ποτέ δεν μπήκε στο παιχνίδι και δίκαια έφυγε από την Κρήτη με άδεια τα χέρια.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (46' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (75' Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις (70' Χρυσοφάκης)

Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Τσότσαλιτς (25' Αναστασόπουλος), Γιόνσον, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (66' Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46' Σάμαρης), Μήτρογλου Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...