Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νίνης και Καραγκούνης: Φοβόμαστε τα χειρότερα..

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» για το τι έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα. Ο Σωτήρης Νίνης θέλησε να δώσει και εκείνος την εκδοχή του για τα γεγονότα, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης εξέφρασε τον φόβο του μην υπάρξουν στο μέλλον θύματα.

«Στην αρχή δεν είχαμε κανένα πρόβλημα .Το πρόβλημα ήρθε με τη λήξη του αγώνα. Δεν υπήρχε καθόλου Ασφάλεια… Με το που τελείωσε το παιχνίδι, τρέξαμε προς τη φυσούνα... Είδα κάποιους συμπαίκτες μου, εγώ ο Λέτο και κάποια άλλα παιδιά και γίνεται όλο αυτό το σκηνικό... Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιοι άντρες που έχουν κλείσει τη φυσούνα και απέξω να χουν μείνει συμπαίκτες μου και να τρώνε μπουνιές, κλοτσιές...» υποστήριξε ο Νίνης σε συνέντευξή του στον Sentra FM 103,3.

«Υπάρχουν ακόμη και φωτογραφίες, πώς γίνεται να βγαίνουν μερικοί άνθρωποι να λένε πως δεν έγινε τίποτα; Μπαίνουμε στα αποδυτήρια, γίνεται πανικός, ο Σαριέγκι και ο Σιμάο έχουν φάει μπουνιές και κλοτσιές... Υπήρχαν άνθρωποι από τον Ολυμπιακό, μερικοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν, άλλοι κοιτούσαν, υπήρχε και Αστυνομία και Ασφάλεια», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το περιστατικό με τον Βασίλη Τοροσίδη, είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον Τοροσίδη, έχει ζητήσει συγγνώμη. Έχει κλείσει η ιστορία με τον Βασίλη, έχει ζητήσει συγγνώμη. Πρέπει να μείνουμε στα άλλα πιο σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο...»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης σχολίασε στον Βήμα FM 99,5: Δυστυχώς, τώρα που ξύπνησα το πρωί και διάβασα κάποια πράγματα, φοβάμαι ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάρα πολύ. Έγινε μια επίθεση στο σπίτι ενός συναδέλφου μας, προχθές που γυρίσαμε στην Παιανία μετά το παιχνίδι πρώτη φορά είδα τους οπαδούς μας σε τέτοια κατάσταση. Πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Μιλάμε για πράγματα που ακόμη κι εγώ τα βλέπω πρώτη φορά πλέον. Από τη μία οι οπαδοί να μας αποθεώνουν για το παιχνίδι και από την άλλη να μας απειλούν να μην ξαναπαίξουμε στην Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...