Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τα ξένα ΜΜΕ για την ισοπαλία Άρη - Μάντσεστερ Σίτι

Δείτε πως σχολίασαν τη νέα επιτυχία του Άρη στην Ευρώπη τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία στέκονται στο αήττητο του Βικελίδης.

Αφού έστειλε... αδιάβαστη την κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης, σειρά της Μάντσεστερ Σίτι;

Το 0-0 της Θεσσαλονίκης μπορεί να χρήζει φαβορί του «πολίτες», αλλά ο Άρης μπορεί να ονειρεύεται πως θα κάνει πάλι την Ευρώπη να παραμιλάει.

Για την ώρα, τα ξένα ΜΜΕ σχολίασαν το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Βικελίδης τονίζοντας το αήττητο του Άρη στην έδρα του, αλλά και την καλή εμφάνιση του Σηφάκη. Διαβάστε τι γράφουν:

ΒΒC: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Άρη. Η μοναδική ευκαιρία για τους «πολίτες» ήταν η κεφαλιά του Ντζέκο που αποκρούστηκε από τον Σηφάκη», ανέφερε σχετικά.

Mirror: «Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είδε τους ποδοσφαιριστές του να αποσπούν τη «λευκή» ισοπαλία, κάτι που κάνει φαβορί την Σίτι. Οι προσπάθειες του Ντζέκο σταματούσαν στον Σηφάκη και έτσι οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν».

The Sun: «O ηρωισμός των τερματοφυλάκων ήταν αρκετός για να κρατήσει και τις δύο ομάδες χωρίς γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μαντσίνι παραμένει το φαβορί για την πρόκριση».

Goal.com: «Το ρεκόρ καλά κρατεί για τον Άρη. Για τα τελευταία 40 χρόνια δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό του, κάτι που κατάφερε και απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι μετά το 0-0».

Soccernews.nl: «Η Μάντσεστερ Σίτι και ο εντυπωσιακός εντός έδρας Άρης, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως το ποιος θα περάσει θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα».

Football.fr: «Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε στη Θεσσαλονίκη καθώς στο πρώτο ματς για το Europa League δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το 0-0 στην έδρα του Άρη».

Bild: «Άσφαιρη στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Σίτι. O εκπρόσωπος της Ελλάδας, Άρης, κατάφερε να πάρει 0-0 από τους Πολίτες, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 24 του μήνα».

Sports Yahoo: «Ο Άρης κράτησε τη Μάντσεστερ Σίτι στο 0-0 στους «32» του Europa League, αποτέλεσμα που διατήρησε το αήττητο 42 ετών της ελληνικής ομάδας. Η City χρησιμοποίησε τους Τέβεζ, Ντζέκο, Μπαλοτέλο και Σίλβα που κοστίζουν περίπου 150 εκατ. ευρώ».

L’ equipe: «Μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ, η Σίτι έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα».

Eurosport: «Η Σίτι έμεινε σε μία πολύ ήσυχη λευκή ισοπαλία στην Ελλάδα στο πρώτο σκέλος των νοκ άουτ αγώνων του Europa League κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”».

Elmundo.es: «Η Σίτι πρέπει να καθαρίσει στην έδρα της. Ο Αρης και η Μάντσεστερ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς του Europa League και όλα θα λυθούν την επόμενη Πέμπτη».

ABC.es: «Δεν μπόρεσε με τον Άρη η Σίτι. Δεν απέφυγε την λευκή ισοπαλία η Μάντσεστερ και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό όπου θα ψάξουν το γκολ που θα κρίνει την πρόκριση».

Ole: «Χλιαρή ήταν στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Άρη. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο Μάντσεστερ».

As: «Ο Άρης και η Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλαν την απόφαση για το ποιος θα πάρει την πρόκριση για την άλλη Πέμπτη στην Αγγλία».

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...