Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Νίκος Γκάλης δεν πάει στα Γιάννενα για το φιλικό προς τιμήν του Παπούλια!

Η πρόσκληση πήγε στον Νίκο Γκάλη, όσοι όμως, έκαναν... όρεξη για να δουν και πάλι τον μεγαλύτερο Έλληνα παίκτη μπάσκετ αγωνιζόμενο στο παρκέ, θα πρέπει να αλλάξουν άποψη.
 
Σύμφωνα με την σελίδα contra.gr, ο Γκάλης δεν πρόκειται καν να βρεθεί στα Γιάννενα για τον αγώνα μεταξύ των Ελλήνων παλαιμάχων και των αντιστοίχων της Μπαρτσελόνα, προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
 
Ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους που δεν μπορεί να αναβληθεί είναι ο λόγος, τουλάχιστον αυτό σημειώνουν κύκλοι του μπασκετμπολίστα που άλλαξε τον ρου του ελληνικού αθλητισμού.
 
Ούτως ή άλλως, πάντως, ο Γκάλης δεν έχει ακολουθήσει ποτέ εκδηλώσεις του συνδέσμου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, θα ήταν επομένως, σήμερα ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που βάσει φιλοσοφίας έχει αποτραβηχτεί από τα δρώμενα στο μπάσκετ από τα 37 του χρόνια, όταν και σταμάτησε την απαστράπτουσα καριέρα του.
 
Από την άλλη, και ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει επιλέξει να μείνει στα παρασκήνιο μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να βρεθεί στα Γιάννενα, απλά επειδή το όνομά του έχει επανέλθει ως υποψήφιο για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. 
 
Όλοι υπολογίζουν πως ο Ηλίας Ζούρος, ο πιο αξιόλογος από την νουβέλ βαγκ των Ελλήνων προπονητών, θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής.Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση αυτή παραμένει μάλλον ανοικτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...