Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η δυσφήμηση φέρνει «καμπάνα»

Με ποινή που μπορεί να φτάσει και τις έξι αγωνιστικές κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, εάν κατηγορηθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα για δυσφήμηση του αθλήματος. Έως και τέσσερις αγωνιστικές σε Τοροσίδη.

Την υπόθεση ερευνά ήδη ο αθλητικός εισαγγελέας και αν αναφέρει όσα έγιναν στην έκθεσή του, ενδέχεται να κατηγορηθεί για δυσφήμηση του αθλήματος βάσει του άρθρου 26 παράγραφος Δ. Τότε είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας ακόμα και με έξι αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό!

Πάντως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, μέχρι με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Καλόπουλος. Αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποδεδειγμένα επίθεση οπαδών σε παίκτη του Παναθηναϊκό, ενώ στο φύλλο αγώνα ο Θεσσαλονικιός ρέφερι αναφέρει την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

«Μετά τη λήξη του ματς εκατοντάδες φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους. Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας και της ιδιωτικής ασφάλειας δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή της εισβολής», αναφέρει ο Καλόπουλος και πλέον το «Γ. Καραϊσκάκης» απειλείται με λουκέτο μιας αγωνιστικής.

Παράλληλα, αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη η «καμπάνα» αναμένεται να είναι βαριά, αφού όπως είναι γνωστό ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κινδυνεύει με 4 αγωνιστικές τιμωρίας, αφού ο Καλόπουλος έγραψε ότι χτύπησε τον Λέτο. Αυτό σημαίνει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, οι οποίες θα διπλασιαστούν γιατί ήταν αρχηγός της ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...