Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Φτιαγμένος ο Λέτο

Ανυπόμονος για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου είναι ο «Σέμπα», που ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις.
Σίγουρα όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι του Σαββάτου. Υπάρχει όμως και ένας που έχει το δικό του ξεχωριστό κίνητρο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός «ζογκλέρ» δεν βλέπει την ώρα να πατήσει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του λυόμενου και αυτή τη φορά είναι 100% έτοιμος. Όχι όπως πέρυσι που τον ταλαιπωρούσε ένα χτύπημα στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ένεση, να μείνει στον πάγκο και να μπει στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού.
Και δεν είναι μόνο αυτό... Όλοι έχουν παρατηρήσει πως από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πάτησε πάλι γερά στα πόδια του, έχει δαιμονιώδη ρυθμό. Τρέχει ασταμάτητα, γυρίζει στην άμυνα και γενικώς κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να γίνει δύσκολη η ζωή των αντιπάλων. Και η ζωή του Μοντεστό το Σάββατο αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη...

Όλοι όσοι ξέρουν τον «Σέμπα», έχουν καταλάβει πως μετράει αντίστροφα και περιμένει πώς και πώς να έρθει η ώρα της σέντρας του ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε τους έχει πολλά μαζεμένα... Από το καλοκαίρι του 2009 που αποφάσισε να πει το ναι στην πρόταση του «τριφυλλιού», έχει ακούσει ουκ ολίγα κομπλεξικά σχόλια για την απόδοσή του και τις ικανότητές του και πλέον έφτασε η ώρα των απαντήσεων.

Τη γλίτωσαν στο πρώτο γύρο που ήταν τραυματίας, όμως το σαββατιάτικο δεν το χάνει με τίποτα.
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...