Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ντινόπουλος: Χρυσοί μισθοί στο κανάλι του τζόγου

Χρυσοί μισθοί στο κανάλι του τζόγου (OΠΑΠ Τ.V) που άρχισε να λειτουργεί πριν λίγες ημέρες.

Την ίδια ώρα δεκάδες δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ είναι άνεργοι.

Αυτή είναι η έκτη ερώτηση από τον Αργύρη Ντινόπουλο για τον ΟΠΑΠ.

Διαβάστε την:
Πριν από μερικές ημέρες άρχισε τη λειτουργία της η ΟΠΑΠ T.V. με 20.000 συσκευές τηλεοράσεως στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η ΟΠΑΠ T.V. λειτουργεί σε εφαρμογή της συμβάσεως που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με την INTRALOT.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τη λειτουργία της ΟΠΑΠ Τ.V. ανέλαβε ο … γιός του γενικού διευθυντή της ΙΝTRALOT Φίλιππος Αντωνόπουλος.

Η σύμβαση του ΟΠΑΠ με την INTRALOT παραμένει εκτός ακόμη και κοινοβουλευτικού ελέγχου αφού η διοίκηση του ΟΠΑΠ αρνείται να τη φέρει στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η INTRALOT έχει εξασφαλίσει ποσοστό 8% επί των 25 νέων παιγνιδιών που προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση (μεταξύ των οποίων και … κυνοδρομίες)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η INTRALOT θα λαμβάνει αυτό το ποσοστό (που αντιστοιχεί σε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο) ακόμη και αν δεν διεξαχθούν τα νέα παιγνίδια!

Για την στελέχωση της ΟΠΑΠ T.V. έγιναν αθρόες προσλήψεις (και αθλητικών δημοσιογράφων) χωρίς διαφάνεια και χωρίς την παραμικρή διαδικασία αντικειμενικής αξιολόγησης των προσληφθέντων.

Οι μισθοί είναι παχυλοί αν μάλιστα κανείς λάβει υπόψη ότι για αντίστοιχο διαδικτυακό κανάλι του ΟΠΑΠ με μικρή επισκεψιμότητα (το GOOD CHANNEL) προσελήφθη πριν λίγες ημέρες η τηλεπαρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά με 5.000 ευρώ το μήνα.

Και όλα αυτά γίνονται όταν η κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα πρωτοφανούς λιτότητας και διακηρύσσει ότι θα γίνουν περικοπές των προκλητικών μισθών που λαμβάνουν τα χρυσά παιδιά της διοίκησης του ΟΠΑΠ (Σπανουδάκης, Σταματόπουλος, Γανωτής, Ρογκάκος, Χειλαδάκης, Γιαννακάκης, Σιαμανή, Τσαούσης και λοιποί).


Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Πόσοι και ποίοι προσελήφθησαν στην ΟΠΑΠ Τ.V. και ποίες είναι οι αμοιβές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...