Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ: «Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσατε»

«Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσατε», ήταν το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ προς τους παίκτες της ομάδας στην αίθουσα των VIP του ΟΑΚΑ.

«Για εσάς φέτος υπάρχει μόνο το Κύπελλο. Από αύριο κιόλας, όταν θα μιλάτε, θα νιώθετε κυπελλούχοι. Θα συμπεριφέρεστε σαν να το έχετε ήδη κατακτήσει, ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στον τελικό. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσατε. Θα γίνουμε σκιά σας αν αποτύχετε και θα μας βλέπετε συνέχεια μπροστά σας. Θα έχετε πρόβλημα.

Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν, καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι είστε απλήρωτοι καιρό και σε αυτό το κομμάτι έχετε δίκιο, ωστόσο όταν μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να σέβεστε τον κόσμο, την ιστορία της ομάδας και τη φανέλα που φοράτε», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Επειτα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ που είπε στους φίλους της ομάδας: «Θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Να είστε σίγουροι ότι δουλεύουμε για το καλύτερο. Και επαγγελματικά να το δούμε το θέμα, εγώ πρώτος θέλω συνεχώς να κερδίζουμε γιατί έτσι χάνω πόντους ως προπονητής και αυτό θα μου στοίχιζε σε περίπτωση που γυρίσω κάποια στιγμή στην Ισπανία. Ολοι προσπαθούμε και σας υπόσχομαι να κάνουμε πράξη αυτό που θέλετε και να πάρουμε το Κύπελλο.»

Νοκ άουτ ο Γιάχιτς

Ασχημα τα νέα για τον Σάνελ Γιάχιτς και την αμυντική γραμμή της Ενωσης. Το ιατρικό τιμ των Κιτρινόμαυρων διέγνωσε κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο του Βόσνιου. Σήμερα (21/02) αναμένεται να ανακοινωθεί το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...