Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πλέι οφ: Οι αποστολές των 4 ομάδων


Χωρίς τους βασικούς Σπυρόπουλο, Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (Κυριακή, 19:30, Nova 2). 
Χωρίς προβλήματα ο «δικέφαλος» του Βορρά. Στην άλλη αναμέτρηση (ΟΑΚΑ, 21:45, Nova) η ΑΕΚ θα στερηθεί τους Σκόκο και Καράμπελα και ο Ολυμπιακός Βόλου τον Ούμπιντες.
 

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ: Κανένα ουσιαστικό πρόβλημα δεν θα έχει ο προπονητής του "δικεφάλου" Μάκης Χάβος, καθώς ο Φιλομένο που είναι τραυματίας δεν είναι στις βασικές επιλογές του. Η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έττο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Παναθηναϊκός: Εκτός των βασικών Σπυρόπουλο, Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει και στους Σεϊταρίδη και Πλεσί. Η αποστολή: Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βύντρα, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Μαχλελής, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Μαυρίας, Σισέ, Κλέιτον, Γκαρσία, Πετρόπουλος.

ΑΕΚ: Με μοναδικά προβλήματα τους Νάτσο Σκόκο (τραυματίας) και Νίκο Καράμπελα (τιμωρημένος) θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής και τους Μπερνς, Γιάχιτς, Αργυρίου, Έντερ και Ντρπιτς. Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά, Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου: Ο Αργεντινός Ούμπιντες θα είναι η σημαντικότερη απουσία που πρέπει να καλύψει ο προπονητής των Θεσσαλών Μάκης Κατσαβάκης. Η αποστολή: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σέλεζι, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Τομάς, Ντολεζάι, Γκότοβος, Άλβαρες, Μητρόπουλος, Ρόκας, Μόνχε, Νέμεθ, Μπρέσκα, Μάρτιν, Σολάκης.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...