Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΑΟ: Θέμα συγκέντρωσης

Το ερώτημα για τον ΠΑΟ αύριο είναι αν οι παίκτες του έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη Βαρκελώνη (δύσκολο!) Αν το πράξουν, το 13ο κύπελλο θα έρθει στη Λεωφόρο.
Μεγαλύτερο κίνητρο από το να μην πάει το φετινό σκορ στο μπάσκετ στο 0-3 δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού τελικού. Κανείς δεν θα θυμάται ότι στο πρώτο ματς η μισή ομάδα ήταν νοκ άουτ, ότι στο ΣΕΦ ο Διαμαντίδης είχε την τύχη του αγώνα στα χέρια του και προτίμησε να ψάξει τη διαφορά κι όχι τη νίκη.

Αύριο ο ΠΑΟ κατεβαίνει στο γήπεδο χωρίς το πιο «καυτό» μέρος της εξέδρας του που απέχει λόγω των 75 ευρώ του εισιτηρίου (ΗΜΑΡΤΟΝ!) Η ομάδα είναι στην κορυφή της φόρμας της, ωστόσο είναι δοκιμασία για τους παίκτες να συγκεντρωθούν απόλυτα, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει στεγνώσει η σαμπάνια από τις φανέλες τους για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Θέμα μυαλού είναι το αυριανό παιχνίδι, όχι κλάσης, τη στιγμή που στους απέναντι ο κομβικός Νεστέροβιτς είναι εκτός κι ο Σπανούλης ταλαιπωρήθηκε για μέρες με τους προσαγωγούς του.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...