Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΑΟ: Από... τρέλα σε τρέλα ο Νίκολας!

Ο Ντρου Νίκολας παραδέχθηκε πως τα πρώτα λεπτά του ημιτελικού με τη Σιένα ήταν... τρελά, αλλά δεν έχει παράπονο, αφού η τρέλα της  πιθανής κατάκτησης του τροπαίου είναι καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό και το βράδυ της Κυριακής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιό του.

 Η Σιένα δεν αποδείχθηκε αρκετή να του κόψει το δρόμο, έστω κι αν τα πρώτα λεπτά έδωσαν διαφορετική εικόνα. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, με τον Ντρου Νίκολας να αισθάνεται ανακουφισμένος, αφού η κακή αντίδραση στα πρώτα λεπτά του ημιτελικού στο Palau Sant Jordi δεν είχαν ανάλογη συνέχεια.
«Ο κόουτς Ιτούδης μας είχε πει πριν από το τζάμπολ να προσέξουμε τα πρώτα πέντε λεπτά γιατί θα είναι... τρέλα στο παρκέ. Έτσι κι έγινε. "Χαθήκαμε" κάπως στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό» είπε στο gazzetta.gr o Aμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Στα πρώτα λεπτά είχαμε 5 λάθη κι είχαμε δώσει την ευκαιρία στη Σιένα να έχει πολλά επιθετικά ριμπάουντ, περισσότερα από όσα είχαμε εμείς συνολικά. Αλλά μετά ήμασταν αυτοί που έπρεπε».
Με 0/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2 λάθη σε 22'28'' συμμετοχής ο 30χρονος δε θα έπρεπε να αισθάνεται και τόσο καλά. Όλα αυτά αν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε την πρόκριση, αφού το συνολικό αποτέλεσμα δουλειάς είναι αυτό που μετράει.
«Έτσι είναι τα παιχνίδια. Είχα μερικά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα έβαλα. Στο τέλος, όμως, μετράει τι έχεις κάνει ως ομάδα, όχι τι έχει κάνει ο καθένας προσωπικά. Και τα επιθετικά ριμπάουντ που "αφήσαμε" τη Σιένα να πάρει δεν ήταν υπόθεση ενός, αλλά όλων. Αλλά ο καθένας θέλει να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη φορά» είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη συμπαράσταση που είχε ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του από τον... έκτο παίκτη τους, τον κόσμο, εξήγησε πως «είχαμε πολύ καλή συμπαράσταση. Σε πλήθος κόσμου ήμασταν σίγουρα περισσότεροι από τη Σιένα. Αλλά και λίγοι να ήταν, έχω πει πολλές φορές πως οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, οπότε κάτι θα έβρισκαν να κάνουν για να μας εμψυχώσουν. Ελπίζω να δω κι άλλους την Κυριακή!».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...