Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αλαφούζος έχει συχνές επαφές με τον Καμίνη για το θέμα του Βοτανικού

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συχνές επαφές με τον Γιώργο Καμίνη για το θέμα του Βοτανικού, καθώς κράτησε τη ΓΗΠΕΛ, όμως, το πρότζεκτ αργεί.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχει διαγράψει το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και για αυτό έχει επαφές με τον δήμαρχο Αθηναίων για το θέμα. Οπως φαίνεται από τη σύμβαση πώλησης των μετόχων από τον Τζίγγερ, ο Γιάννης Αλαφούζος κρατάει τη ΓΗΠΕΛ.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Αλαφούζος πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Για αυτό και η ΓΗΠΕΛ διατηρείται στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση κατασκευής γηπέδου, υπάρχει προφορική διαβεβαίωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα πληρώσει το κόστος της ρήτρας που φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, αν προχωρήσει το γήπεδο στον Βοτανικό δεν θα υπάρξουν και οι οφειλές προς τον ΑΚΤΩΡΑ και τον Βωβό. Ομως, μέχρι να προχωρήσει η «Διπλή Ανάπλαση» στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν την επιστροφή στη Λεωφόρο.

Ο Αλαφούζος στις ομιλίες που έχει με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, καλοβλέπει το σενάριο να καταφέρει ο Δήμος μέσω ξένων τραπεζών να βρει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κατασκευή του γηπέδου και να το νοικιάσει στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 50 με 60 εκατομμύρια και παρότι πρόκειται για πάρα πολλά λεφτά στις μέρες μας, υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά Καμίνη.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...