Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός προπονήσεων μόνο για δέκα ημέρες ο Γκιστ

Γλίτωσε τα χειρότερα. Οι εξετάσεις του Τζέιμς Γκιστ έδειξαν κάκωση επιγονατίδας και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για τις επόμενες 10 ημέρες. Δεν πάει Κίνα.


Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα την Τρίτη και το μυαλό όλων ήταν στραμμένο στον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός είχε νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα πέρασε από σειρά εξετάσεων για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. 

Εν τέλει, η γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου του τριφυλλιού είναι κάκωση επιγονατίδας. Ουσιαστικά τα νέα ανακούφισαν το τεχνικό τιμ των «πράσινων», αφού ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες, από τη στιγμή που η «ζημιά» δεν είναι τόσο μεγάλη και ηρέμησε τους πάντες.

Σε όλο αυτό το διάστημα θα ακολουθήσει θεραπεία, ούτως ώστε να γυρίσει «φορτσάτος» στις προπονήσεις της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά, χάνει και το φιλικό με την Φοσάν, που είναι προγραμματισμένο για τις 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του ταξιδιού του Παναθηναϊκού στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...