Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η επόμενη μέρα με ή χωρίς Κόκκαλη στον Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το στίγμα του στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης, που σίγουρα αποτελεί προάγγελος εξελίξεων για τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ήταν... αφοπλιστικός στις ατάκες που πέταξε στο ΔΣ και σίγουρα τα λόγια του προκάλεσαν προβληματισμό και ερωτηματικά για την επόμενη μέρα του στο Λιμάνι.

Ο Κόκκαλης κοιτώντας τον φίλο του και... συνοδοιπόρο του από το 1993, Γιώργο Λούβαρη, έκανε μια μίνι αναδρομή στο παρελθόν: «Όταν ανέλαβα το 1993 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Πήραμε μεγάλους παίκτες, κάναμε αθλητικές εγκαταστάσεις, φτιάξαμε το Καραϊσκάκη, τον Ρέντη, κατακτήσαμε τίτλους και τώρα έχω φτάσει στο σημείο να ακούω κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό», επισήμανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με εμφανές παράπονο.

Στη συνέχεια ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης ξεκαθάρισε ότι πλέον κουράστηκε να πληρώνει μόνος του και κάλεσε και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να κάνουν επαφές για να μπουν στην ομάδα άτομα που θα βάλουν χρήματα.

«Κουράστηκα να είμαι ο μοναδικός που βάζει λεφτά τόσα χρόνια και να τα ακούω από πάνω. Δεν θέλω να βάλω άλλα λεφτά. Βαρέθηκα να τα ακούω και να είμαι ο μόνος που να πληρώνει. Στον Παναθηναϊκό βάζουν τέσσερις χρήματα κι είναι έξι, εφτά ακόμα που δε φαίνονται. Εγώ είμαι μόνος μου και τα ακούω κιόλας».

Όλα πλέον θα κριθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση της 14ης Ιουνίου, αλλά μέχρι τότε όλα θα είναι «παγωμένα» για τους «ερυθρόλευκους». Από τις μεταγραφές μέχρι και την πρόσληψη προπονητή. Όλα πλέον τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα κι η αποχώρηση του Κόκκαλη, ο οποίος και απογοητευμένος, αλλά και εμφανώς καταπονημένος από όσα συνέβησαν τη φετινή χρονιά.
Επενδυτές που δεν... βιάζονται
Τα ονομάτα των ανθρώπων που μπορούν να βάλουν χρήματα στον Ολυμπιακό είναι συγκεκριμένα, αλλά δυστυχώς για τον Κόκκαλη δεν είναι διαθετειμένοι να κάνουν άμεσα τις κινήσεις τους. Όπως ανέφερε και στο ΔΣ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ιδανική λύση για τον ίδιο είναι η εμπλοκή στην ομάδα των αδερφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι όμως δείχνουν να θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το μπάσκετ.

Το deal με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αν και άρχισε με καλούς οιωνούς δεν ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρχει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αν και ο Λαυρεντιάδης είναι... παγωμένος μετά την προηγούμενη εμπειρία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Πάντως θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι από τα πρώτα άτομα που θα κοιτάξει να συναντηθεί ο Κόκκαλης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταθέσει πρόταση για τον Ολυμπιακό πριν από ένα χρόνο, αλλά έφαγε πόρτα από τον Σωκράτη. Αυτή τη στιγμή δείχνει ότι δύσκολα θα εμπλακεί στα διοικητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...