Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΕΚ: Θα αγοράσει... και χωρίς να πουλήσει!

Επί τάπητος τέθηκε ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν στην πολύωρη συνάντηση των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά με τον Σταύρο Αδαμίδη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Το σημαντικότερο ήταν ότι συμφωνήθηκε πως η απόκτηση αμυντικού μέσου και αριστερού μπακ -που έχουν οριστεί ως προτεραιότητες από το τεχνικό τιμ- δεν πρέπει να εξαρτηθεί από την παραχώρηση κάποιου από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση αυτή, λοιπόν, διατηρεί «ζεστή» την υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ (για τον οποίο θα συνεχιστεί το παιχνίδι τακτικής με την Πόρτσμουθ, ώστε να αποκτηθεί ως ελεύθερος), ενώ θα ενταθούν οι προσπάθειες για την ανεύρεση αξιόπιστης λύσης στα αριστερά.

Παράλληλα, τίποτα δεν διαφοροποιείται στο «μέτωπο» των υπό παραχώρηση παικτών (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ), η πώληση των οποίων δεν θα επηρεάσει τις προανφερθείσες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο  σε όλες τις υπόλοιπες.

Στη συνάντηση κορυφής τέθηκαν επί τάπητος επίσης και όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον σύλλογο, με κυριότερο αυτό της οικονομικής πολιτικής. Στο πλαίσιο, δε, της τελευταίας, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στο«καυτό» θέμα της αποπληρωμής του δανείου από την Morgan Stanley.

Παρουσία του Νίκου Νοτιά, τέλος, συζητήθηκε, όπως είναι φυσικό, και το θέμα του προπονητικού -όπου μετέβησαν νωρίτερα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των εργα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...