Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σχήμα με Μέσι δοκίμασε ο Μαραντόνα

Ο Μαραντόνα ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο ματς με την Ελλάδα αλλά στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε σχήμα με Μέσι στην ενδεκάδα. Από την άλλη ο Κάρλος Τέβες μας προειδοποιεί ότι η Αργεντινή, αν και της είναι αρκετή μια ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα μπει στο ματς με στόχο τους τρεις βαθμούς. «Είμαστε η Αργεντινή και θα παίξουμε επιθετικά!»

Ο 26χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η «αλμπισελέστε» διαθέτει πολύ καλούς παίκτες με επιθετική νοοτροπία στο παιχνίδι τους, οι οποίοι επιθυμούν να δείξου είπε ο Τέβες.

Σχήμα με Μέσι 

Με τον Λιονέλ Μέσι στην ενδεκάδα της θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η Αργεντινή εναντίον της Ελλάδας. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην προπόνηση της Κυριακής δοκίμασε σχήμα με τον άσο της Μπαρτσελόνα στο βασικό σχήμα. Πάντως από το ματς της Τρίτης θα απουσιάσουν σίγουρα ο τιμωρημένος Γιόνας Γκουτιέρες, καθώς και το τραυματίας Βάλτερ Σάμουελ. Στη θέση του άσου της Νιούκασλ θα προτιμηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Νικόλας Οταμέντι της Βελές Σάρσφιλντ, ενώ αντί του αμυντικού της Ίντερ αναμένεται να παίξει ο Νικόλα Μπουρντίσο. Στην ενδεκάδα εκτός απροόπτου πρόκειται να επανεμφανιστεί και ο Χουάν Βερόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συνεπώς θα μείνει έξω ο Μάξι Ροντρίγκες.

Ο κόουτς της Αργεντινής ενδέχεται να μην ξεκινήσει τους Γκαμπριέλ Χάιντσε και Χαβιέρ Μασεράνο, προκειμένου να τους προφυλάξει για το παιχνίδι της φάσης των «16», καθώς έχουν παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Ένα πιθανό σχήμα είναι με τον Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια, τους Οταμέντι, Ροντρίγκες στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και με στόπερ τους Ντεμικέλις, Μπουρντίσο. Στα χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν οι Μπολάτι, Βερόν, Ντι Μαρία και στην επίθεση οι Μέσι, Ιγκουαΐν και Μιλίτο.
Μέσι: "Θα έρθει και το γκολ"
Το γεγονός ότι η Αργεντινή στα δύο πρώτα ματς έχει σημειώσει πέντε γκολ, όμως ο Λιονέλ Μέδι δεν βρήκε ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα, δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον άσο της Μπαρτσελόνα. «Θα έρθει και το γκολ. Είχα ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν μου έκανε το χατίρι στα δύο προηγούμενα ματς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που ο Ιγκουαΐν πέτυχε χατ τρικ σε βάρος της Ν. Κοέας» είπε ο Μέσι.

Στη συνέχεια είπε ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη ηρεμία καθώς έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση και όλοι ελπίζουν στη νίκη κόντρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει η Αργεντινή με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στους ομίλους.

Στο μεταξύ ο Σέρχιο Αγκουέρο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, που οι παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Αγγλία αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτό το Μουντιάλ. Το γεγονός ότι αν κάποιες από αυτές μείνουν έξω από τη συνέχεια του τουρνουά, με αποτέλεσμα να γίνει ευκολότερο το έργο της Αργεντινής στην προσπάθειά της να φθάσει στον τελικό, ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης είπε: «Έτσι κι αλλιώς για να φθάσουμε στον τελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους, συνεπώς αν δεν προκριθούν κάποιες από τις μεγάλες ομάδες, δεν αλλάζει η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...