Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σόου Βραζιλίας που έχασε τον Κακά

Με δυο πανέμορφα γκολ του Λουίς Φαμπιάνο (25' 50') και ένα του Ελάνο (62') η Βραζιλία αποδίδοντας κατά διαστήματα μαγευτικό ποδόσφαιρο νίκησε με 3-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης στους “16”. Ο Ντρογκμπά μείωσε στο 79', ο Κακά αποβλήθηκε στο 88' με δεύτερη κάρτα από τον Γάλλο διαιτητή Στεφάν Λανουά που πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα.

Ο φορ της Σεβίλλης έκανε τη διαφορά σε μια βραδιά που η Βραζιλία είχε διάθεση να προσφέρει και θέαμα. Η Βραζιλία ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο και αφού προηγήθηκε στο 25' με τον Λουίς Φαμπιάν, επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της και κατά διαστήματα πρόσφερε και θέαμα. Στο σόου της Βραζιλίας είχε συμβολή και ο Κακά που ήταν εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με την τραγική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και έφτιαξε το πρώτο και τρίτο γκολ.

Ξανά ο Λουίς Φαμπιάνο στο 50' όταν έκανε μαγευτικές κινήσεις (αλλά χρησιμοποίησε στο κοντρόλ, αρχικώς, το χέρι του) και πέτυχε το δεύτερο γκολ, ενώ το ματς “κλείδωσε” στο 62' με το 3-0 από τον Ελάνο. Οι Αφρικανοί έπαιξαν σκληρά, οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο και στο τέλος η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο του Γάλλου διαιτητή που δεν ήξερε τι σφύριζε. Ο Κακά εκνευρίστηκε, μοίρασε απανωτές αγκωνιές πήρε κάρτες και έφυγε στο 88' για τα αποδυτήρια. Ο Ντούνγκα ήταν έξαλλος με τον διαιτητή από τον πάγκο που δεν προστάτεψε την ομάδα του ακόμα και από “φονικά” τάκλιν των Ιβοριανών. Ένα απ' αυτά βρήκε τον Ελάνο που έφυγε τραυματισμένος από το παιχνίδι. Το γκολ του Ντρογκμπά στο 79' πιθανώς να χρησιμεύσει στην Ακτή σε πιθανή ισοβαθμία με την Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...