Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο Ρεχάγκελ δοκίμασε σχήμα με 2 στόπερ

Ο Ρεχάγκελ μπέρδεψε τα ...πλάνα στην κυριακάτικη προπόνηση της Εθνικής δοκιμάζοντας σχήμα με δυο κεντρικούς αμυντικούς, τον Κυργιάκο με τον Μόρα. Είναι σαφές ωστόσο ότι ο Γερμανός δεν πρόκειται να κάνει καμιά ...τρέλα και θα παρατάξει την ομάδα κατά της Αργεντινής με τρεις σέντερ μπακ.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Ρεχάγκελ έκανε αυτή τη δοκιμή επειδή δεν είχε στη διάθεση του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, Κανονικά πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση ο Τοροσίδης με τον Καραγκούνη ενώ ο Πρίττας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τους προσαγωγούς του και ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε και προβολή βίντεο. Οι διεθνείς είδαν τον αγώνα Αργεντινή - Νότια Κορέα (4-1) και ο Ρεχάγκελ ζήτησε αυξημένη προσοχή από τους παίκτες του στο κλείσιμο των χώρων και τις αλληλοκαλύψεις.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προσήλθαν δυο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ούτε λεπτό συμμετοχής σε ματς της Εθνικής. Ο Σάκης Πρίττας και ο Στέλιος Μαλεζάς.

«Κάθε λεπτό είναι δύσκολο όταν δεν αγωνίζεσαι. Έχεις τη δικιά σου αγωνία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βοηθήσεις. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι η εμπειρία ήταν διαφορετική και περιμέναμε να λήξει το παιχνίδι για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη. Οπωσδήποτε η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί. Πρέπει να κοιτάξουμε την αμυντική λειτουργία μας. Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και αν καταφέρουμε να τους αιφνιδιάσουμε μπορούμε με καλύτερη ψυχολογία να ελπίζουμε σε αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου και ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια» δήλωσε ο Πρίττας.

Και ο Μαλεζάς: «Είναι ένα όνειρο που βιώνω εδώ και λίγες μέρες. Παρακολουθούσα τη δοκιμασία των προκριματικών και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι οι εμπειρίες που μπορείς να πάρεις και να τις χρησιμοποιήσεις στο μέλλον. Είναι ένα δύσκολο ματς την Τρίτη και θα είναι το ίδιο δύσκολο είτε αγωνιστούν οι πρωτοκλασάτοι είτε οι αναπληρωματικοί. Χρειάζεται προσοχή ώστε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη φάση».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...