Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες!

Η κατάσταση στην Εθνική Γαλλίας είναι πλέον εκτός ελέγχου! Ουσιαστικά, φαίνεται πως είναι αδύνατο να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα σε ένα σημείο και να μην γίνει καυγάς! Νέο επεισόδιο σημειώθηκε μόλις άρχισε η προπόνηση, στην πόλη Κνίσνα, αυτή τη φορά, μεταξύ του αρχηγού της ομάδας, Πατρίς Εβρά και του γυμναστή, Ρομπέρ Ντιβέρν. Ο Ραιμόν Ντομενέκ μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, αλλά τα χειρότερα ήταν αμέσως μετά.

Οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν και επέστρεψαν στο πούλμαν! Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον μάνατζερ της ομάδας, Ζαν Λουί Βαλεντίν, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του!
«Ειναι σνάνδαλο για τη Γαλλία, για τους νέους ανθρώπους που ήρθαν εδώ να δούν την προπόνηση. Ειναι σκάνδαλο για την ομοσπονδία και τη γαλλική ομάδα. Δεν θέλουν να προπονηθούν.
 Αρνούμαι να το δεχτώ» Οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον Ανελκά!

Η κατάσταση αυτή είναι συνέχεια όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Από τις βρισιές του Ανελκά στον Ντομενέκ, στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό και την αποπομπή του φορ της Τσέλσι από την ομάδα, αλλά και τον καυγά του Ριμπερί με τον Γκουρκίφ, κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Κνίσνα. Ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...