Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός: Απέρριψε ο Τζόλα, έρχεται ο Λίνεν


Απέτυχε η ύστατη προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός να πείσει τον Τζιανφράνκο Τζόλα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την πρόσληψη του Έβαλντ Λίνεν. Αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε η τελική επαφή με τον Ιταλό προπονητή που απέρριψε την πρόταση καθώς δεν επιθυμεί να εργαστεί στην παρούσα φάση.

Έτσι ο Ολυμπιακός στρέφεται οριστικά πλέον στον Λίνεν που δεσμεύεται με συμβόλαιο στην 1860 Μονάχου, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ο Γερμανός θα απελευθερωθεί, λύνοντας τη συνεργασία του με τον βαυαρικό σύλλογο.

Είναι πολύ πιθανό ο Λίνεν να βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Τρίτη για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και με αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τα 500-600 χιλιάρικα τον χρόνο. Ο Γερμανός θέλει να δουλέψει με τον ίδιο βοηθό που εργαζόταν στον Πανιώνιο (τον Ραμντάνε), αλλά ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει για άμεσο συνεργάτη (μεταξύ άλλων) τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Από κει και πέρα, όλα δείχνουν πως θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού (δανεικός για ένα) χρόνο ο 22χρονος Βέλγος επιθετικός της Σεντ Ετιέν, Κέβιν Μιραλάς. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Φρανθίσκο Γιέστε, καθώς ο 29χρονος Βάσκος μεσοεπιθετικός της Μπιλμπάο ζητάει σχεδόν δυο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τον Ολυμπιακό να δίνει κάτω από 1,5 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...