Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ανανέωσαν το ραντεβού τους οι Ηρακληδείς για την Τρίτη


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τρίτης ρίχνουν το βάρος οι φίλαθλοι του Ηρακλή, μια και θα είναι μία ημέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Σήμερα ο καύσωνας και οι 12 συνεχείς ημέρες κινητοποιήσεων «νίκησαν» το κουράγιο των οπαδών, που ανέβαλλαν την προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία, αφού συγκεντρώθηκε λίγος κόσμος στο Ιβανώφειο, απ' όπου θα ξεκινούσε.

Έτσι η προσοχή, όσον αφορά στις κινητοποιήσεις στρέφεται στο συλλαλητήριο της Τρίτης, ενώ την ίδια ώρα στην ΠΑΕ περιμένουν με αγωνία την Τετάρτη, ημέρα εκδίκασης.

Σήμερα κοινοποιήθηκε ψήφισμα που είχε ετοιμαστεί απ' τον "ερασιτέχνη" Ηρακλή με βάση τις νέες κινητοποιήσεις, το οποίο αναφέρει:

"Η ιστορία των 102 χρόνων του ΗΡΑΚΛΗ, που είναι γεμάτη από εθνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με χιλιάδες διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να διακυβεύεται, ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει η ελληνική κοινωνία, από μικρολεπτομέρειες, βάσει των οποίων η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., κρίνοντας προφανώς χωρίς συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε τον αφανισμό του ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν ζητούμε επιείκεια, αλλά να κριθούμε με ίσα μέτρα όπως το σύνολο όχι μόνο των αθλητικών σωματείων αλλά και όλων των εμπλεκομένων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων. Η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ισονομία των ελλήνων δεν επιτρέπεται να μην εφαρμοστεί στη περίπτωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, για να δοθεί τέλος σ’ αυτήν τη εφιαλτική κατάσταση, που χωρίς ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί, ώστε να υλοποιηθεί η ολυμπιακή αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...