Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ: Οι ανακοινώσεις και οι επιθυμίες

Σήμερα το βράδυ ο Μάριο Μπερέτα αναμένεται να «απελευθερωθεί» και τυπικά απ' την Τορίνο και κατά συνέπεια θα ανακοινωθεί, πιθανότερα αύριο, από τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός προπονητής έχει λαμβάνειν κάποια χρήματα απ' την προηγούμενη του ομάδα και απ' τη στιγμή που σήμερα τελειώνει η σεζόν στην Ιταλία (η «Γκρανάτα» παίζει μπαράζ με τη Μπρέσια) θα μπορεί να μη δεσμεύεται με οποιονδήποτε τρόπο και να υπογράψει με άλλη ομάδα.

Απ' τη στιγμή που ολοκληρωθεί το θέμα με τον Μπερέτα, τότε αναμένεται να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις για τα μετεγγραφικά θέματα. Μέχρι στιγμής "σίγουρη" θεωρείται η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ στον ΠΑΟΚ "εξετάζουν' σοβαρά το ενδεχόμενο να ανακληθούν οι "δανεικοί" Αθανασιάδης, Γεωργίου (Πανσερραικός).

Υπάρχουν και οι μετεγγραφικοί στόχοι και οι επιθυμίες, όπως αυτή που ήρθε σήμερα στο "φως της δημοσιότητας" μετά από δηλώσεις του ατζέντη του Βάσκου σέντερ φορ Φρανσίσκο Γέστε, της Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με αυτές, "ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη" ενώ απ' την Τούμπα λέγεται ότι έχει γίνει μια πρόταση και αναμένεται η απάντηση του παίκτη, που αμείβεται με 1 εκ. ευρώ τον χρόνο απ' την Βασκική ομάδα.

Παράλληλα στη Ρουμανία τα εκεί Μ.Μ.Ε. επιμένουν για τον Σαπουνάρου, που έπαιζε στην Πόρτο, ενώ το βέβαιο είναι ότι από αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μετεγγραφικά ζητήματα (Μανιάτης, Νταρίο Φερνάντεζ κ.α.) που φέρεται να έχουν απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Διαμαρτυρία για τον πατέρα Χρήστο

Περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Τρίλοφο για να δείξουν με ακόμη έναν τρόπο τη συμπαράστασή τους στον Πατήρ Χρήστο που πρόσφατα απομακρύνθηκε με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας από την ηγεσία του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Τριλόφου. Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα μόλις τελείωσε η Θεία Λειτουργία, χειροκρότησαν τον παπά που βγήκε να τους χαιρετήσει και τόνισαν τη συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...