Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: «Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Ο Οτο Ρεχάγκελ θέλει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες το αυριανό ματς με τη Νιγηρία ως μιά νέα αρχή: «Θα προσπαθήσουμε απέναντι στη Νιγηρία να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και να σκοράρουμε. Πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν στο ματς με τη Νότιο Κορέα. Όμως το παιχνίδι με τη Νιγηρία είναι διαφορετικό και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε διαφορετικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Γερμανός τεχνικός, αναφέρθηκε και στην τακτική που θα ακολουθήσει: « Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, μας πιέζει. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και να σκοράρουμε. Είναι προφανής ο στόχος μας. Στο προηγούμενο ματς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ αυτό δεν πρέπει να να επαναληφθεί αυτό. Θα προσπαθήσουμε  να προστατέψουμε την εστία μας. Η Νιγηρία έχει πολύ ψηλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις στημένες φάσεις».

Ο Ρεχάγκελ είπε επίσης: «Εχουμε το δικό μας αγωνιστικό στυλ με το οποίο φτάσαμε ως εδώ. Αν είχαμε έναν Μέσι ή έναν Κακά θα παίζαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όμως δεν έχουμε και με τους παίκτες που διαθέτουμε αυτό είναι το αγωνιστικό στυλ που πιστεύω πως μας ταιριάζει».

 Ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε και τις καιρικές συνθήκες στην πόλη Μπλουμφοντέιν: «Η θερμοκρασία θα είναι λίγο πάνω από το μηδέν.Πιστεύω ότι οι παίκτες θα παίξουν καλύτερα με κρύο παρά με ζέστη. Ομως, έτσι κι αλλιώς, οι καιρικές συνθήκες είναι οι ίδιες για όλους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...