Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αλμα πρόκρισης για την Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη έκανε το μεγάλο άλμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με σκόρερ τον σπουδαίο Ντιέγκο Φορλάν, νίκησε με 3-0 τη Νότιο Αφρική, έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και πλέον είναι φαβορί για πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες  της διοργάνωσης.

Η αμυντική λειτουργία των παικτών του Ταμπάρεζ, ήταν άριστη. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καμμιά ευκαιρία και δυσκολεύτηκαν να μπουν στην περιοχή του Μουσλέρα. Αντίθετα, η συμπαγής διάταξη της Ουρουγουάης δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Νότιο Αφρική.

Στο 24' ο Φορλάν εξαπέλυσε «κεραυνό» από μακρινή απόσταση, η μπάλλα χτύπησε και στην πλάτη του Μοκοένα και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κούνε(1-0).

Στο 76' ο Κούνε φάνηκε να ανατρέπει τον Σουάρες και καταλογίστηκε πέναλτυ. Υστερα από τέσσερα λεπτά και αφού μπήκε άλλος γκολκίπερ (Γιόζεφς), ο Φορλάν με ωραίο χτύπημα έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0  ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Αλβάρο Περέιρα, ύστερα από  σέντρα του Σουάρες.

Διαιτήτευσε ο  Μπουζάκα(Ελβετία).
Κόκκινη: Κούνε (76').
Κίτρινες: Ντιαγκαγκόι, Πιενίαρ.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν , Φουσίλε (70' Α. Φερνάντεζ), Α. Περέιρα, Μ. Περέιρα, Πέρες,  Ρίος, Καβάνι(89' Σ. Φερνάντεζ), Σουάρες, Φορλάν.

Ν. Αφρική: Κούνε,  Γκάξα, Κουμάλα, Μοκοένα, Μοντίσε, Μασιλέλα, Λετσολαλιάνε(58' Μορίρι), Ντιαγκαγκόι, Μφέλα, Πιενίαρ(78' Γιόζεφς), Τσαμπαλάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...