Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Θύμα έκπληξης η Ισπανία

Η Ελβετία έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Οι παίκτες του Οτμαρ Χίτζφελντ, επικράτησαν με  σκορ 1-0 της Ισπανίας και έβαλαν θεμέλια πρόκρισης στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Είναι φανερό πως θα γίνει σκληρή μάχη, καθώς και η Χιλή δείχνει ικανή και άρα,  τρεις ομάδες θα παλέψουν σκληρά για να περάσουν στις «16»

Η  Ισπανία έδειξε ανέτοιμη και δεν δικαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Ο Τόρες έμεινε στον πάγκο και όταν μπήκε στο ματς, δυσκολεύτηκε να πείσει πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας του. Η Ελβετία τα έδωσε όλα και πανηγύρισε στο φινάλε! Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 52', όταν ο Ντερτιγιόκ ανατράπηκε από τον Κασίγιας, η μπάλα έφτασε στον Φερνάντες και από ' κει, εύκολα  και απλά, ήρθε το  1-0 για τους Ελβετούς.

Στο 63' ο Ινιέστα έστειλε ωραίο πλάσε που πέρασε άουτ και στο 69', τρομερό σε δύναμη σουτ του Τσάμπι Αλόνσο, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Η Ελβετία ...ισοφάρισε τα δοκάρια στο 74', με τον Ντερτιγιόκ να εκθέτει τους Ισπανούς αμυντικούς, αλλά να κάνει σουτ-πλασέ στο αριστερό δοκάρι.

Με λάθη η διαιτησία του Γουέμπ(Αγγλία).

Κίτρινες: Τζίκλερ, Μπενάλιο, Γιακίν, Γκρεχτίνγκ.

Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτσάινερ, Σεντέρος (36' Φον Μπέργκεν), Τζίκλερ, Γκρεχτίνγκ, Χούγκελ, Φερνάντεζ, Ινλέρ, Μπαρνέτα(90' Εγγιμαν), Ντερτιγιόκ(79' Γιακίν), Νκούφο.

Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπτεβίλα, Μπούσκετς(60' Τόρρες), Βίγια, Σίλβα(60' Νάβας), Τσάβι, Ινιέστα(77' Πέδρο), Τσάμπι Αλόνσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...