Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μαραντόνα: «Θέλω το τρόπαιο»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου, στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο τεχνικός της Αργεντινής αναφέρθηκε στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει και ζητάει τη βοήθεια του Θεού.  
    
«Θέλω να γίνω πρωταθλητής Κόσμου με την Αργεντινή. Έχω τον Μέσι και πολλούς άλλους πρωταθλητές πίσω από αυτόν. Αν μας βοηθήσει ο Θεός, τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους» υπογράμμισε ο Μαραντόνα μιλώντας στο «Σόκερ Σίτι», όπου  θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Νότια Κορέα, αύριο (14.30),  στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Β΄ ομίλου.

Σε ερώτηση σχετική με τον τρόπο παιχνιδιού της Κορέας, ο Μαραντόνα είπε:  «Ο Μέσι είναι μεγάλο πρόβλημα για όποιον πρέπει να τον μαρκάρει. Αν όμως αυτη η διοργάνωση   είναι το Μουντιάλ των αστέρων, του Μέσι, του Τέβεζ, του Κακά ή του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ανάγκη να μην καταστραφεί το θέαμα από το σκληρό παιχνίδι. Οι διαιτητές πρέπει να είναι αυστηροί και να μη διστάζουν να βγάζουν έξω τις κάρτες, είτε κίτρινες είτε κόκκινες. Όσοι δεν θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο μπορούν να μείνουν στο σπίτι τους. Οι αγώνες πρέπει να είναι καθαροί και να διεξάγονται τίμια. Δεν χρειάζεται κανείς να σπάσει το πόδι του».

    Ο Μαραντόνα επιβεβαίωσε, επίσης, την απουσία του Χουάν Βερόν από την αυριανή συνάντηση: «Του το είπα κι εκείνος τα κατάλαβε. Θα μας λείψει, αλλά αν τον έβαζα να παίξει αύριο υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής και το ενδεχόμενο να τον χάσουμε για το υπόλοιπο του Μουντιάλ». Ο Βερόν ταλαιπωρείται από θλέση στο δεξί γαστροκνήμιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...