Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Παρουσιάστηκε από την Ίντερ ο Μπενίτεθ


Παρουσιάστηκε επίσημα από την Ίντερ ο Ραφαέλ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός προπονητής το πρώτο πράγμα που ανέφερε είναι η επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους , να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα ευχαρίστησε τον Μάσιμο Μοράτι που τον επέλεξε.

Ο 50χρονος κόουτς έπλεξε το εγκώμιο του προκατόχου του Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έκανε πολύ καλή δουλειά και τη φετινή σεζόν σάρωσε όλα τα τρόπαια. Ωστόσο επισήμανε ότι ο ίδιος έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τον Πορτογάλο.

Ο Μπενίτεθ στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο αποδέχτηκε την πρόταση των «νερατζούρι»: «Η ιταλική κουλτούρα γύρω από το ποδόσφαιρο είναι πολύ κοντά στην ισπανική και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δέχτηκα να αναλάβω την Ίντερ. Παράλληλα η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή και μου αρέσει η ιδέα να προσπαθήσω να τη διατηρήσω».

Ερωτηθείς αν θα προχωρήσει σε διαφοροποίηση της τακτικής που ακολουθούσε ο Μουρίνιο, ο Μπενίτεθ είπε ότι ένας προπονητής αλλάζει κάτι που θεωρεί ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα και κατά την άποψή του δεν είναι σωστό.

Όσον αφορά για μετεγγραφικές κινήσεις ή για παραχωρήσεις παικτών, ο νέος κόουτς των «νερατζούρι» δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση γι’ αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...