Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Επιστρέφει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης στον Παναθηναϊκό


Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Η επαναδραστηριοποίηση του επί σειρά ετών αντιπροέδρου του συλλόγου και δεξί χέρι του Γιώργου Βαρδινογιάννη, σίγουρα αποτελεί έκπληξη.

Όχι τόσο για το γεγονός ότι μετά από μια δεκαετία επιστρέφει στα κοινά του Παναθηναϊκού, αλλά γιατί στο Δ.Σ. θα εκπροσωπεί τον κ. Βγενόπουλο. Οι σχέσεις του «Mr MIG» δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές με την οικογένεια των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, ύστερα από την πρόσφατη ανταλλαγή επιστολών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τη δήλωσή του ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Μαυροκουκουλάκης που θα εκπροσωπήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, αποχώρησε από την ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2000 μαζί με τον «καπετάνιο», έχοντας συνδέσει το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή του Παναθηναϊκού. Από τότε διατήρησε άριστες σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και ίσως η επιστροφή του να σημαίνει ότι προορίζεται για πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, με επιστολή που απέστειλε στην ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. και θα εκπροσωπείται από τον Στέφανο Ησαΐα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είναι διευθυντής του γραφείου του.

Ανακοίνωσε Κέζο ο Παναθηναϊκός

Ο Αντώνης Κέζος θα είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού. Ο Κύπριος διαδέχεται τον Στέργιο Φωτόπουλο ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα προκειμένου να εργαστεί στη ρωσική Ροστόφ. Ο Κέζος ήταν δεύτερος γυμναστής της ΑΕΚ και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή των «πρασίνων» Νίκου Νιόπλια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε την πρόσληψη του Κέζου και το περιεχόμενό της είναι το εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Αντώνη Κέζο προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει, μετά τη λήξη των τρεχουσών συμβατικών του υποχρεώσεων, τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας.
Ο Κύπριος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B, ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στίβου, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ανόρθωση, την ΑΕΚ Λάρνακας, το ΑΠΟΕΛ, τον Απ. Λεμεσού και την ΑΕΚ».

Ο νέος γυμναστής των πρασίνων με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων ο Κέζος δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός ανοίγει στον ίδιο μια νέα πόρτα στην καριέρα του, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί ως πρώτος γυμναστής. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους με όσους συνεργάστηκε στην ΑΕΚ, καθώς και τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος θέλησε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...