Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η φιέστα του πρωταθλητή


Η φιέστα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2009-10 τα είχε όλα. Και κυρίως είχε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μένει στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια .

Στις 8.41μ.μ. ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης ανέβηκε τελευταίος στο χώρο όπου υπήρχε το τρόπαιο, το οποίο και παρέλαβε, μέσα σε αποθέωση, από τα χέρια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη. Ακολούθησαν κάποια «Όλε», ο ύμνος της ομάδος κι ο απαραίτητος γύρος του θριάμβου, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που τον σήκωσαν στα χέρια Μπατίστ και Μπόγρης, να παίρνει το τρόπαιο και να το πηγαίνει μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων φίλων του «τριφυλλιού».

Άπαντες οι «πράσινοι» φορούσαν το μπλουζάκι που... λανσάρισαν αμέσως μετά τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.
Νωρίτερα ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο προπονητή έως το καλοκαίρι του 2012.
Γιορτάζει λοιπόν για δύο λόγους ο Παναθηναϊκός. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως το 2012. «Αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος έγινε πραγματικότητα με την προσπάθεια τη δική μου και του αδερφού μου. Ο κύριος Ομπράντοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο μας για δύο ακόμη χρόνια», τόνισε, ενώ λίγα λεπτά μετά από μικροφώνου είπε στον κόσμο στο ΟΑΚΑ: «Θα ήθελα να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι μαζί μας».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος είπε με τη σειρά του: «Σήμερα ήταν μια μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ανανέωση του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...