Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

«Δεν τελειώσαμε»

Ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Βασίλης Τοροσίδης, ζητούν αγωισμό και πάθος για το ματς με τη Νιγηρία και σημειώνουν: «Δεν τελειώσαμε»  

Ο Σωτήρης Κυργιάκος τόνισε: «Τι πρέπει να προσέξουμε εναντίον της Νιγηρίας: «Πρέπει να παλέψουμε  όλοι, ώστε να νικήσουμε την Πέμπτη. Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να πάμε όλοι ενωμένοι για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ως  ομάδα. Δύο χρόνια προσπαθούσαμε για να είμαστε τώρα εδώ».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, αν και είμαστε βέβαια στενοχωρημένοι που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Τώρα πρέπει όλοι μαζί, και ψυχολογικά και αγωνιστικά, να είμαστε 100% προετοιμασμένοι. Ένα ματς χάσαμε, δεν τελειώσαμε».

Οσο για το ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ν.Κορέα, απάντησε ότι ποτέ στο ποδόσφαιρο, δεν θεώρησε κάτι δεδομένο. 

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε: «Έχει πιο γνωστούς παίκτες αλλά η Ν. Κορέα είναι καλύτερη ομάδα. Αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και παλέψουμε και οι 14 για 90 λεπτά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα.Ολα είναι στο χέρι μας». 

Ο παίκτης του Ολυμπιακού συνέχισε: «Σε πέντε ημέρες καμία ομάδα δεν μπορεί να παρουσιάσει τεράστια βελτίωση. Θα ήθελα να δω τον εγωισμό και το ελληνικό πάθος, θέλω να το βγάλουμε στο γήπεδο, να κάνουμε την προσπάθεια και ας μην έρθει η νίκη. Αν προσπαθήσουμε όσο μπορούμε, τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Σε ότι αφορά το υψόμετρο στο Μπλουμφοντέιν, όπου θα διεξαχθεί το ματς, ο Τοροσίδης είπε: «Εχουμε αγωνιστεί κι άλλη φορά  σε υψόμετρο. Οι προετοιμασίες των ομάδων μας το καλοκαίρι γίνονται, συνήθως σε υψόμετρο. Έχουμε εμπειρίες και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα να προσαρμοστούμε στις κλιματικές αλλαγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...