Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

«Δικαιώστε τον Ηρακλή»


Πάνω από 4.000 φίλοι του Ηρακλή διαδήλωσαν και σήμερα, μετά από 15 ημέρες συνεχών κινητοποιήσεων, ζητώντας τη δικαίωση της ομάδας τους.

Η σημερινή πορεία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με τελικό προορισμό το (πρώην) Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ήταν και πάλι δυναμική και με παλμό, με τους συμμετέχοντες να περιμένουν δικαίωση της ομάδας τους στην αυριανή εκδίκαση της έφεσης που κατατέθηκε για την πρωτόδικη απορριπτική απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότηση της νέας σεζόν.

Στο ξεκίνημα της πορείας ένας οδηγός διαμαρτυρήθηκε γιατί ο όγκος της πορείας είχε διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Αγίου Δημητρίου και προπηλακίστηκε από κάποιους διαδηλωτές. Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του και άλλοι διαδηλωτές το οδήγησαν εκτός δρόμου, για να μην εμποδίζει και το παρέδωσαν στον οδηγό του, ενώ κατήγγειλαν ότι πήγε να περάσει "μέσα" απ' την πορεία, εκνευρισμένος απ' την καθυστέρηση.

Σε άλλο σημείο της πορείας, αργότερα, ένας οδηγός μοτοσυκλέτας δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές οπαδούς του Ηρακλή γιατί περνώντας δίπλα έβρισε, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, τον σύλλογο και φώναξε: "να πέσετε!". Δεν αναφέρεθηκε κάτι περαιτέρω, ούτε απ' την αστυνομία, για τα παραπάνω περιστατικά, ούτε για κάτι άλλο σχετικό με την κινητοποίηση. Αύριο, στις 14.30, οι Ηρακλειδείς έχουν νέο ραντεβού στο Ιβανώφει, ώρα που θα δικάζεται στην Αθήνα η έφεση της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...