Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νέο συλλαλητήριο για τον Ηρακλή


Νέο συλλατητήριο στη Θεσσαλονίκη απ' τους οπαδούς του Ηρακλή, που με μαζικό τρόπο, συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους. Οι φίλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνονται στο Ιβανώφειο και με κατεύθυνση την πλατεία του Λευκού Πύργου, στην παραλία της πόλης, θέλουν να καταδείξουν με βροντερό παρόν την αποφασιστικότητα τους για συμπαράσταση στις προσπάθειες της διοίκησης τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Πριν του συλλαλητηρίου η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τον κόσμο να δηλώσει "παρών" στη νέα κινητοποίηση, ενώ αύριο, στις 14.00, εκδικάζεται στα γραφεία της ΕΠΟ, η έφεσή της για την πρωτόδικη απορριπτική απόφαση για την αδειοδότηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε:

"Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον κόσμο του Συλλόγου μας να δώσει ένα βροντερό και συντριπτικά μαζικό 'παρών' στο προσκλητήριο της δικαίωσης, σήμερα, Τρίτη 15/06, στις 19:00, στο Ιβανώφειο.

Πρέπει, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να περιφρουρήσουμε τον μεγάλο και εντυπωσιακό αγώνα μας, που έχει κερδίσει το φίλαθλο πανελλήνιο, πραγματοποιώντας - για μία ακόμη φορά - μία δυναμική, συγκροτημένη και ώριμη παρουσία, περνώντας το μήνυμα, ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει σκοτεινά παιχνίδια με τη ψυχή, το πάθος και το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...