Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που συναντήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Σωκράτη Κόκκαλη. “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία έχοντας γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού" δήλωσε λίγο πριν τις 5 εξερχόμενος των γραφείων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Η τελική συνάντηση για τη συμφωνία θα γίνει την Παρασκευή και αν επισημοποιηθεί η συμφωνία αλλάζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ο Ολυμπιακός.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο τα νομικά επιτελεία των δυο πλευρών θα επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες της τελικής συμφωνίας για την είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή στα διοικητικά του Ολυμπιακού. Κατά πληροφορίες θα οριστεί και πρόσωπο κοινής αποδοχής (πιθανόν αυτό να είναι ο κ.Λούβαρης) ενώ μένει να αποσαφηνιστεί τι θα προβλέπει το “ντιλ”. Αν δηλαδή ο κ.Μαρινάκης εισέρχεται σε πρώτη φάση ως “συμπαίκτης” του κ.Κόκκαλη στον Ολυμπιακό ή αν αποκτά άμεσα πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Επικρατέστερη είναι η πρώτη εκδοχή και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρχει οψιόν για να εξαγοράσει σε βάθος χρόνο την πλειοψηφία των μετοχών ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα δεν καρποφόρησαν οι επαφές των δυο πλευρών. Τότε δεν είχε γίνει συνάντηση Κόκκαλη – Μαρινάκη, παρά μόνο επαφές σε επίπεδο στελεχών και ανταλλαγή επιστολών και ανακοινώσεων. Ο κ.Μαρινάκης είχε ανακοινώσει τότε ότι είναι έτοιμος να καταβάλλει 2 εκατομμύρια ευρώ για να κλείσει ο Ολυμπιακός έναν προπονητή “επιπέδου Βαλβέρδε”. Και αμέσως κατέθεσε επίσημη προσφορά: 50 εκατομμύρια ευρώ για το πακέτο των μετοχών, 10 εκατομμύρια για χρέη του Ολυμπιακού (τα υπόλοιπα, άνω των 10 εκ., ο κ.Κόκκαλης) και 10 εκατομμύρια για το 50% του Καραϊσκάκη.

"Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος έκανε μια σοβαρή πρόταση σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Νομίζω ότι ήταν εποικοδομητική και θα έχουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή που θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε στο θέμα της συνεργασίας μας" δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

“Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν όλα. Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση" αρκέστηκε να πει από την πλευρά του ο κ.Μαρινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...