Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νίκη για την Αργεντινή

Η Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα, άρχισε με νίκη την επιχείρηση κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με το «φτωχό» 1-0 επικράτησε της Νιγηρίας στο Γιοχάνεσμπουργκ και έτσι, μαζί με την Ν. Κορέα, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Μέσι, Ιγκουαϊν, Ντι Μαρί και Τέβες, ώρες -ώρες έκρυψαν τη μπάλλα, ωστόσο ήταν φανερό ότι θέλουν ακόμη δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο να συνδυάζουν το θέαμα με το αποτέλεσμα. Διότι οι Αργεντίνοι επιδόθηκαν περισσότερο σε επίδειξη υψηλής τεχνικής και «έπαιξαν με τη φωτιά» όσο το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε μόλις στο 7', όταν ο Βερόν χτύπησε κόρνερ και ο προωθημένος Γκαμπριέλ Χάιντσε με κεφαλιά «σημάδεψε» σωστά.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι, η Αργεντινή αναζητούσε γήπεδο και ανοιχτό χώρο και είναι αλήθεια πως έκανε ευκαιρίες, λίγο όμως η αστοχία των κυνηγών και περισσότερο η έξοχη απόδοση του Ενιάμα, κράτησαν το σκορ χαμηλά. Η Νιγηρία, ήταν αδύναμη στο πρώτο ημίχρονο και καλή στο δεύτερο, όταν με Ούτσε και Γιακούμπου έκανε τον Ρομέρο να ανησυχήσει. Το βέβαιο είναι πως η Αργεντινή με τους πολλούς «αστέρες» στην ενδεκάδα της και τον Μαραντόνα συνεχώς όρθιο μπροστά στον πάγκο του, πρέπει να βρει ισορροπία. Αν θέλει να σηκώσει το τρόπαιο!


Διαιτήτευσε ο Γερμανός Σταρκ.

Κίτρινη: Αρούνα.

Αργεντινή: Ρομέρο, Ντεμικέλις, Χάιντσε, Σάμουελ, Ντι Μαρία (85' Μπουρντίζο), Τέβες, Μασεράνο, Γκουτιέρες, Μέσι, Ιγκουαϊν (78' Μιλίτο), Βερόν (74' Ροντρίγκες).

Νιγηρία: Ενιάμα, Γιόμπο, Ταϊβό (74' Ούτσε), Γιακούμπου , Οντιά, Ομπάσι( 59' Οντεμβίγκε), Ομπίνα (52' Μάρτινς), Αρούνα, Κάιτα, Σίτου, Ετούχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...