Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Έρευνα διέταξε η FIFA για τα εισιτήρια στα ματς της πρεμιέρας και της Ελλάδας





Έρευνα διεξάγει η FIFA προκειμένου να διαπιστώσει για τα κενά που υπήρχαν στις εξέδρες του «Σόκερ Σίτι» στο Γιοχάνεσμπουρτγκ, στο ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στη Νότιο Αφρική και το Μεξικό, καθώς και στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νότιο Κορέα στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Όσον αφορά το «Σόκερ Σίτι» είχαν διατεθεί και τα 84.490 εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία, όμως υπήρχαν αρκετά κενά στις εξέδρες. Η FIFA για να καλύψει τα κενά στο πάνω διάζωμα αναγκάστηκε να επιστρατεύσει περίπου 300 εθελοντές, προκειμένου στην τηλεοπτική εικόνα που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη να μην φαίνεται άδειο το γήπεδο στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχετικά με την αναμέτρηση της Ελλάδας στο «Νέλσον Μαντέλα Μπέι» του Πορτ Ελίζαμπεθ, το πρωί του Σαββάτου η FIFA ενημερώθηκε ότι είχαν μείνει περίπου 3.000 απούλητα εισιτήρια. Ωστόσο στο χωρητικότητας 46.000 θεατών γήπεδο, το ματς παρακολούθησαν μόνον 31.513 φίλαθλοι. Δηλαδή το ένα τρίτο του γηπέδου ήταν άδειο, γεγονός που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία και οι παράγοντές της διέταξαν έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...