Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Απέκλεισε τους δημοσιογράφους από την προπόνηση της Βραζιλίας ο Ντούνγκα


Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας το Σάββατο, ύστερα από απόφαση του Κάρλος Ντούνγκα. Ο προπονητής της «σελεσάο» θέλησε να μην παραβρεθούν εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς μεταφέρουν στους φιλάθλους λανθασμένες εντυπώσεις για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αφορμή για να αφήσει ο Ντούνγκα εκτός προπονητικού κέντρου τους δημοσιογράφους, στάθηκε η καταγραφή από τη βραζιλιάνικη τηλεόραση ενός περιστατικού που έγινε την Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι Ντάνιελ Άλβες και Ζούλιο Μπαπτίστα είχαν μια αψιμαχία κατά τη διάρκεια της προπόνησης και το γεγονός αυτό μεταδόθηκε, με αποτέλεσμα να ενοχλεί στα μέγιστα ο κόουτς της «σελεσάο».

Ο Φελίπε Μέλο με δηλώσεις που έκανε το Σάββατο, τόνισε ότι το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ των παικτών και περιστατικό σαν αυτό που έγινε την Παρασκευή είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε όλες τις ομάδες. «Έχουμε εκπληκτική αρμονία σαν ομάδα και είναι απαράδεκτο να κάνουν λόγο οι δημοσιογράφοι για καυγά μεταξύ των Ντάνιελ Άλβες και Ζούλιο Μπαπτίστα. Δεν υπήρξε κανένας τσακωμός, απλά μια μικρή διαφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...