Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αποχαιρετηστήριο γεύμα από Γιαννάκη


Γεύμα στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ουσιαστικά επρόκειτο για αποχαιρετιστήριο τραπέζι, με δεδομένο ότι οι δρόμοι του Γιαννάκη και του Ολυμπιακού χωρίζουν οριστικά.
Το κλίμα στο τραπέζι ήταν ιδιαιτέρως βαρύ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον μεγάλο του στόχο. Μιλώντας στους παίκτες του, ο Γιαννάκης είπε μεταξύ άλλων:
«Υπήρχαν αρκετές καλές στιγμές μέσα στη χρονιά κι ελπίζω να έχετε μάθει κάτι. Κανείς, ο οποίος θέλει να φτάσει ψηλά, δεν δουλεύει χωρίς πίεση. Είστε μισό βήμα πριν την κορυφή, ίσως και να ‘στε και στην κορυφή, αλλά είστε καλοί με τον εαυτό σας. Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να πάρετε τα καλύτερα ως μπασκετμπολίστες και ως άνθρωποι.Για να πάρετε αυτό που τους χαρίσαμε φέτος, πρέπει να μάθετε να μη θυμώνετε, κι αυτό που εσάς σας στενοχωρεί να μην το κάνετε στον διπλανό σας. Το κυριότερο είναι να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας, κάθε μέρα μαθαίνω κάτι, κι από σας έμαθα πολλά. Πιστεύω πολύ σε σας, αλλά επειδή έχετε ταλέντο παρασύρεστε εύκολα. Καλή ξεκούραση, σκεφτείτε και γίνετε καλύτεροι. Μη σταματάτε να δουλεύετε το μυαλό σας και το σώμα σας. Η επόμενη μέρα είναι καλύτερη από τη χτεσινή».
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν άδεια δύο εβδομάδων και στη συνέχεια θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν. Ο δε 51χρονος τεχνικός περιμένει την ειδοποίηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν τους όρους για το συναινετικό «διαζύγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...