Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μπάχαλο από τον ΟΦΗ στη συνεδρίαση για τη βαθμολογία της Β' Εθνικής

Μέσα σε τεταμένο κλίμα, με αντεγκλήσεις, ύβρεις και απειλές συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής που δεν επικύρωσε τη βαθμολογία της Β' Εθνικής, εξαιτίας των ενστάσεων και προσφυγών που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ.
Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των παραγόντων του ΟΦΗ. Επίσης λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ο εκπρόσωπος της κρητικής ΠΑΕ, Μανώλης Παπακαλιάτης με τον παράγοντα του Πανσερραϊκού, Βασίλη Ανατολίτη. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έπεσαν οι ...ψιλές μεταξύ τους.

Το δ.σ. συνεδρίασε μέσα σε αρνητικό κλίμα για τις κινήσεις και ενέργειες του ΟΦΗ που τις τελευταίες μέρες έχει προσχωρήσει σε καταγγελίες, ενστάσεις, προσφυγές και εξώδικα προς πάσα κατεύθυνση με αντικειμενικό σκοπό να μην επικυρωθεί η βαθμολογία (το πέτυχε) και να περιμένει την πειθαρχική επιτροπή. Εκεί έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Πανσερραϊκό που έκρινε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει σε καταγγελίες προς την ΕΠΟ, τον αθλητικό εισαγγελέα και τη FIFA για τα “ύποπτα” ματς, τις  αποφάσεις των διαιτητών στα πλέι οφ και την υπόθεση των αδειοδοτήσεων.

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο των κινητοποιήσεων, παράγοντες του ΟΦΗ επισκέφτηκαν τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή από τον οποίο ζήτησαν να ...παρέμβει, ενώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν για τον ίδιο λόγο με τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης και αφού δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία, η Ένωση Β' – Γ' Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση με επιθετικό πνεύμα κατά του ΟΦΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...