Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νιόπλιας: Έπρεπε να παίξει ο Νίνης αντί του Πατσατζόγλου


Κριτική στην επιλογή του Ότο Ρεχάγκελ να χρησιμοποιήσει τον Χρήστο Πατσατζόγλου στη θέση του Γιώργου Καραγκούνη άσκησε ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι τη θέση του αρχηγού της Εθνικής έπρεπε να πάρει ο Σωτήρης Νίνης και ότι η Νότιος Κορέα έπαιξε μυαλωμένα και με τακτική.

Ο Νιόπλιας είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», ότι ο Νίνης ήταν ο πλέον κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Καραγκούνη στο ημίχρονο και όχι ο Πατσατζόγλου. «Ο Καραγκούνης δεν έπαιξε καλά και σωστά ο Ρεχάγκελ τον έβγαλε από το παιχνίδι, όμως η λογική λέει ότι στη θέση του έπρεπε να μπει ο Νίνης, καθώς θα βοηθούσε περισσότερο».

Όσον αφορά τη Νότιο Κορέα ο προπονητής των «πρασίνων» δήλωσε ότι έπαιξε με πλάνο και νίκησε δίκαια καθώς ήταν καλύτερη από την Ελλάδα. Ο Νιόπλιας επισήμανε ότι η αντίπαλος της Εθνικής παρατάχθηκε με 4-4-2 και είχε πάντα έναν παίκτη πίσω από τον προωθημένο, ενώ οι ακραίοι αμυντικοί έκαναν καλό ματς.

Σχετικά με την εμφάνιση της Ελλάδας επισήμανε ότι έπαιξε αργό και ξεπερασμένο ποδόσφαιρο, καθώς δεν αναπτύχθηκε από τα πλάγια και δεν προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις με οργανωμένες επιθέσεις, αλλά με βαθιές μπαλιές ψάχνοντας τον Γκέκα. Επίσης ανέφερε ότι σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά μια ομάδα δεν είναι δυνατόν να στηρίζει το πλάνο της στα στημένα και να περιμένει τον αντίπαλο, ελπίζοντας να σκοράρει στην κόντρα.

Για το ματς με τη Νιγηρία ο Νιόπλιας εκτίμησε ότι είναι δύσκολο να καταφέρει ο Ρεχάγκελ να αλλάξει κάτι, καθώς το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον επόμενο αγώνα είναι μικρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...